image1 image2 image3 image4 image5 image6

Το μελλον δεν δωριζεται, ειναι δικο μας επιτευγμα|Πιστευουμε στους νεους των 20, των 40, των 60!νεους στην ψυχη!στην αντιληψη!που εχουν αφησει πισω τα στερεοτυπα και τις παθογενειες|Στην πολιτικη δεν εχουν σημασια οι προθεσεις, αλλα τα αποτελεσματα|Αυτη η χωρα ειναι αυτο που ειναι γιατι οι πολιτες της ειναι αυτο που ειναι|Μια απο τις τιμωριες που δεν καταδεχεσαι να ασχοληθεις με την πολιτικη ειναι οτι καταληγεις να σε κυβερνουν οι κατωτεροι σου(ΠΛΑΤΩΝ)

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της ‘’κοινωνίας αξιών’



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Αγαπητά μέλη και φίλοι της “κοινωνίας αξιών”
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κάθοδο της “κοινωνίας αξιών” στις εκλογές!
Η “κοινωνία αξιών” από τη πρώτη στιγμή δημιουργίας της, παρέμεινε σταθερή και συνεπής στις αξίες της και συνεχίζει με δημιουργικότητα και με επιμονή να προσπαθεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας και στην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της.
Όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε, δεν λαμβάνουμε κρατική χρηματοδότηση και αρνούμεθα να χρηματοδοτηθούμε από αδιαφανείς πηγές που προσφέρονται να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια μας. Δεν θέλουμε να δεσμευθούμε και θέλουμε να διατηρήσουμε τις αξίες μας και την αυτονομία σκέψης και δράσεων.
Η μόνη καλοδεχούμενη πηγή χρηματοδότησης είναι οι ετήσιες συνδρομές από τα μέλη μας και οι μικρές εθελοντικές μικρές οικονομικές ενισχύσεις από τους φίλους μας, που πιστεύουν στους σκοπούς της “κοινωνίας αξιών” και θέλουν να βοηθήσουν να πραγματωθούν.
Αξιότιμα μέλη, όπως γνωρίζετε η ετήσια συνδρομή για κάθε μέλος είναι 15 ευρώ και η καταβολή της ει δυνατόν μέχρι την 12η Σεπτεμβρίου θα είναι ζωτική για την “κοινωνία αξιών”, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα έξοδα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης!
Αγαπητοί φίλοι, όσοι επιθυμείτε να ενισχύσετε τη προσπάθεια μας για κάθοδό στις επερχόμενες  εκλογές, μπορείτε επίσης να καταθέσετε με διαφάνεια, οιοδήποτε μικρό ποσό θα επιθυμούσατε με ταχυδρομική επιταγή σε οποιοδήποτε ταχυδρομικό κατάστημα, με την ένδειξη “κοινωνία αξιών”, Πανεπιστημίου 59 και Εμμ.Μπενάκη 5 Αθήνα τηλ. 2103242427. Post Restante: Κεντρικό Ταχυδρομείο Αθήνας/10200.
Λόγω των γραφειοκρατικών δυσκολιών που προέκυψαν απ το capital control, δεν είναι δυνατή η κατάθεση οικονομικής ενίσχυσης στο λογαριασμό της “κοινωνίας αξιών” στην Eurobank.
Σημαντικές επισημάνσεις:
1.  Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος κατά την κατάθεση, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα στο τηλ.6974380953 με τον κο Πολυχρόνη Κοκκινίδη, νομικό και πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής.
2.Φυλάσσετε τις αποδείξεις καταθέσεων.
Σας ευχαριστώ για την ευγενική σας ανταπόκριση!

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου